Bicarbonatul de sodiu – vedeta curateniei in casa

Articol scris pe data de 30 October 2017

Cand vine vorba de ingredientele care ne vin in ajutor pentru a ne curata casa, bicarbonatul de sodiu este vedeta curateniei in casa! Nu doar ca ne este la indemana, dar are si capacitatea de a scoate o sumedenie de pete pe care le putem intalni in casa. Iata cateva utilizari ale bicarbonatului pe care le putem folosi in procesul de curatenie:

Scapa de mirosul neplacut din frigider
De multe ori am descoperit ca oricat de des am curata frigiderul si cat am impacheta unele alimente, frigiderul capata un miros neplacut. Avem solutia. O cutie de bicarbonat de sodiu lasata pe unul dintre rafturile frigiderului va absorbi mirosul neplacut.

Combate grasimea de pe vase
Ai facut felul preferat de mancare, dar dupa ce s-a incheiat masa ai ramas cu vasele pline de grasime de care scapi cu greu. Pe langa solutia de curatat vase este bine sa adaugi si bicarbonat de sodiu. Impreuna fac o echipa buna si vei scapa rapid de vasele murdare.

Gata cu mucegaiul din baie
Curata cada, faianta, chiuveta si perdeaua de dus cu un burete umed si bicarbonat de sodiu. Dupa ce vei clati suprafetele tot ce ramane in urma va fi luciul suprafetelor proaspat curatate.

Lumineaza rufele spalacite
Cu totii cautam sa aducem un suflu nou hainelor preferate, iar in ajutor ne vine tot bunul nostru prieten: bicarbonatul de sodiu. Adauga o lingura de bicarbonat in masina de spalat alaturi de detergentul lichid, iar rufele isi vor recapata stralucirea.

Contact

Completeaza formularul de contact alaturat pentru a ne trimite mesajul dorit sau foloseste datele de contact de mai jos: 

E-mail:
office@curatcanou.ro

Telefon:
Mihaela: +40 749 241 499

Social Media:
Facebook.com/CuratcaNou.ro
Instagram.com/curat_ca_nou

 

Shares