Greseli pe care le faci in curatarea casei

Articol scris pe data de 1 November 2017

Cand vine vorba de curatenia in casa, cu totii stim care sunt regulile de baza si cu ce ar trebui sa incepem. Spalam geamurile, maturam, dezinfectam baia, dar facem totul corect? Probabil ca nu, dar urmeaza sa vedem care sunt cele mai comune greseli.

Folosirea aceleiasi lavete in toata casa
Desi folosim produse de curatenie, laveta pastreaza murdaria de pe suprafetele curatate. Germenii din baie pot fi adusi pe masa din bucatarie, sufragerie sau in orice alt loc in care folosim aceeasi laveta. Solutia poate fi sa utilizam un prosop special pentru fiecare zona a casei.

Nu curatam sacul de la aspirator
Cand filtrul aspiratorului nu a fost curatat/schimbat timp de o perioada lunga, nu doar ca aspiratorul nu mai capacitatea sa traga toat praful, dar mizeria este raspandita prin ventilator. Sacul aspiratorului trebuie schimbat imediat ce se umple, altfel devine doar o unealta prin care raspandim praful.

Nu curatam masina de spalat
Praful si mizeria de pe haine se pot prinde de cuva masinii de spalat, usa sau sertarul pentru detergent. Daca nu curatam masina regulat, riscam sa spalam rufele intr-o apa murdara si cu timpul acestea sa prinda un miros urat.

Spalarea tocatorului cu detergent de vase
Este un mare “Nu”! In timp ce detergentul de vase si apa firbinte elimina reziduurile de la suprafata, taieturile de pe tocatoarele din lemn si plastic ascund particule microscopice de mancare. Solutia? Inmoaie tocatorul in apa oxigenata, iar apoi clateste cu apa din abundenta.

Contact

Completeaza formularul de contact alaturat pentru a ne trimite mesajul dorit sau foloseste datele de contact de mai jos: 

E-mail:
office@curatcanou.ro

Telefon:
Mihaela: +40 749 241 499

Social Media:
Facebook.com/CuratcaNou.ro
Instagram.com/curat_ca_nou

 

Shares