Politica de confidentialitate

Pagina scrisa pe data de 2 November 2017

Informatii generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru CARMIK SOLUTIONS SRL (curat ca nou), în calitate de operator de date. Prin urmare, compania urmareste în permanenta asigurarea prelucrarii datelor cu caracter personal în stricta conformitate cu principiile privind protectia datelor.

Prezenta Politica de Confidentialitate vizeaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor acestei pagini de internet.

Scopurile prelucrarii

Prin furnizarea datelor cu caracter personal prin orice modalitate pusa la dispozitie pe aceasta pagina de internet, utilizatorii paginii sunt de acord ca datele cu caracter personal astfel furnizate sa fie colectate de CARMIK SOLUTIONS SRL într-o baza de date, urmând a fi utilizate în scop de organizare a activitatilor de marketing si statistica, inclusiv transmiterea de materiale cu caracter publicitar/promotional cu stricta respectare a prevederile legale si/sau în scopul prestarii serviciilor care intra în obiectul de activitate al companiei.

De asemenea, daca sunteti doar vizitator al paginii noastre de internet, prin completarea formularului de contact, utilizatorii paginii de internet îsi exprima consimtamântul ca datele cu caracter personal sa fie prelucrate de catre companie pentru scopuri de marketing direct.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

În contextul îndeplinirii scopurilor de prelucrare, CARMIK SOLUTIONS SRL poate dezvalui datele astfel colectate catre partenerii sai contractuali, catre afiliatii sai ori catre autoritatile publice centrale/locale, în urmatoarele cazuri:

  • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru prestarea serviciilor care constituie obiectul de activitate al companiei;
  • pentru mentinerea, personalizarea si îmbunatatirea acestei pagini de internet si a serviciilor derulate prin intermediul ei;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar/promotional, în conditiile si limitele prevazute de lege;
  • atunci când dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege.

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre CARMIK SOLUTIONS SRL nu vor fi transferate în afara României.

Furnizarea datelor cu caracter personal

Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru a putea beneficia de serviciile prestate de catre CARMIK SOLUTIONS SRL. Refuzul furnizarii datelor cu caracter personal poate avea drept consecinta imposibilitatea beneficierii de serviciile prestate de catre companie.

Drepturile de care beneficiati

În legatura prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal descrisa prin prezenta Politica de Confidentialitate, aveti dreptul de acces, dreptul de interventie, precum si dreptul de a va opune prelucrarilor ulterioare, în limitele si conditiile prevazute de lege. De asemenea, aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, precum si dreptul de a va adresa instantelor de judecata si autoritatii competente în domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul în care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link
Pentru orice întrebari suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate (inclusiv cu privire la modalitatea de exercitare a drepturilor indicate în aceasta Politica de Confidentialitate), va rugam sa va adresati la: office@curatcanou.ro.

 

 

Contact

Completeaza formularul de contact alaturat pentru a ne trimite mesajul dorit sau foloseste datele de contact de mai jos: 

E-mail:
office@curatcanou.ro

Telefon:
Mihaela: +40 749 241 499

Social Media:
Facebook.com/CuratcaNou.ro
Instagram.com/curat_ca_nou

 

Shares